Categorii


Albastru de metilen 1% Spray, uz veterinar - 100 ml
Recomandări:Uz extern din grupa coloranţilor tiazinici, ca adjuvant pentru tratarea ţesuturilor lezate (în plăgi, ulcere, arsuri, stomatite, fari..
Carabiniera pentru cai 120 mm 3/set
Carabinieră pentru caiEste fabricată din oțel inoxidabil.Lungime: 1200 mm.Mărime interioară: 20 mmSe vinde ambalat câte 3 buc/set!  Prețul afișat..
Carabiniera pentru cai 90 mm 3/set
Carabinieră pentru caiEste fabricată din oțel inoxidabil.Lungime: 90 mm.Mărime interioară: 20 mmSe vinde ambalat câte 3 buc/set! Prețul afișat este pe..
Ectocid-Herba spray antiparazitar porumbei si cabaline 500 ml
Ectocid-Herba spray antiparazitar pentru porumbei și cabalineProdus natural, recomandat ca adjuvant în tratamentul infestaţiilor cu muşte, ţânţari, pu..
Lesa piele impletita pentru cai 15 mm/90 cm
Lesă piele naturală împletităLesă de înaltă calitate, din piele naturală moale, împletită folosită pentru hamurile de cai, cu sistem de prindere și ap..
Perie masaj ovala din cauciuc 12,5 cm
Perie ovală din cauciuc pentru masaj sau perierePerierea blănii este un aspect important în procesul de îngrijire a animalelor de companie. Trebuie fă..
Sampon Herba-Vital pentru cabaline 200 ml
Șampon Herba-Vital pentru cabaline 200 mlSe recomandă pentru întreţinerea şi igienizarea părului la cabaline. Şamponul Herba-vital datorită compo..
Set igiena pentru cai
48,61 RON cu TVA!
Set igienia pentru caiCu ajutorul acestui pachet puteți face ușor igienizarea cailor și vacilor.Pachetul conține șase accesori: buret pentru curățarea..
Tesala rotunda cai și vaci 23 cm
Țesală rotundă pentru cai și vaciModel reversibil putând fi utilizată pe ambele părti.Spiralele sunt foarte elastice.Este confecționată din inox cu mâ..
Tinctura de Iod solutie uz veterinar - 100 ml
Recomandări:Se indică la toate speciile de animale. Ca adjuvant în infecţii, se indică sub formă de badijonări sau pensulaţii în jurul plăgilor,&..
Tinctura de Iod Spray, uz veterinar - 100 ml
Recomandări:Se indică la toate speciile de animale. Ca adjuvant în infecţii, se indică sub formă de badijonări sau pensulaţii în jurul plăgilor,&..
Ulei de parafina - 100 ml
9,70 RON cu TVA!
Recomandări:Se indică în constipaţii (şi în cele spastice), indigestii, atonii gastrointestinale, atonia prestomacelor. Pentru evacuarea conţinut..
Afișare 1 - 12 din 12 (1 pagini)