Nota de informare privind protecția datelor personale!

 

Informațiile personale, pe care le oferiți în momentul înregistrării unui utilizator, sunt ținute pe un server securizat. Nu sunteți obligat să ne furnizați datele dvs. personale, însă lipsa unor informații care să permită caracterizarea Dvs. va face anularea comenzii respective! Cu cât informațiile personale oferite sunt mai complete și mai corecte, cu atât mai mult vă cresc șansele continuitatea cumpărării online pe site-ul nostru.

 

FABER IMPEX SRL, în calitate de autor, proprietar, administrator al www.faberpets.ro, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care vizitează acest site în vederea efectuării de bună desfășurare a cumpărării online.

 

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, FABER IMPEX SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru achizițiomări de prduse online, datele personale pe care ni le furnizați despre Dvs., un membru al familiei Dvs. ori o altă persoană.

 

FABER IMPEX SRL se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate de Dvs. prin intermediul site-ului www.faberpets.ro

Orice informație furnizată de Dvs. va fi considerată și va reprezenta consimțământul Dvs., expres că datele Dvs. personale să fie folosite de FABER IMPEX SRL în conformitate cu scopurile cumpărării online.

 

Dacă doriți ca datele Dvs. personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți notifica oricând acest lucru la urmatoarea adresa: FABER IMPEX SRL, Bulgăreni 89, Județul HarghitaRomania sau pe cale electronică pe adresa de e-mail contact@faberpets.ro.

 

 

Colectarea de date cu caracter personal:

 

Prin crearea contului, Dvs. vă exprimați consimțământul ca FABER IMPEX SRL să colecteze și să administreze datele Dvs. cu caracter personal, în condițiile și cu respectarea prevederilor Legii  nr. 677/2001. Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.faberpets.ro, în urmatoarele scopuri:

 

                    * validarea, expedierea și facturarea comenzilor către Dvs.;

                    * rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă sau un contract, la serviciile sau

                       produsele achiziționate de Dvs.;

                    * pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

                    * trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, sms) și/sau prin apel telefonic;

                    * asigurarea serviciilor de transport pentru articolele achiziționate de Dvs.;

                    * pentru scopuri ștatistice;

 

FABER IMPEX SRL poate să colecteze involuntar și alte date (adresa IP, ora vizitei, locul unde se face accesul, nume și versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alți parametri) furnizați de către browserul internet prin intermediul căruia se face accesul la siteul nostru și pot fi folosite de către FABER IMPEX SRL pentru a îmbunătăți serviciile oferite de Dvs., sau scop statistic. Astfel de date sunt folosite pentru a studia preferințele clienților și pentru efectuarea analizelor ștatistice, ambele folosite în scopul adaptării ofertei la așteptările Dvs. Excepție face cazul în care sunt încălcate prevederi ale documentului, în eventualitatea cazului în care rezultatul acțiunilor Dvs. contravine intereselor sau produce pagube de orice natură de partea FABER IMPEX SRL și/sau al eventualilor terți cu care FABER IMPEX SRL are contracte de parteneriat în acel moment.

 

Politica de confidențialitate FABER IMPEX SRL se referă doar la datele furnizate voluntar de către Dvs. pe site. FABER IMPEX SRL nu răspunde pentru politica de confidențialitate practicată de către oricare alt terț la care se poate ajunge prin legături, indiferent de natura acestora, în afara siteului.

 

FABER IMPEX SRL nu răspunde pentru defecțiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduită baza de date care conține aceste date cu caracter personal. 

 

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul Dvs. în caz de litigii/dispute privind fraudele instituțiilor abilitate.

 

Dacă nu doriți că datele Dvs. să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizați!