Categorii
Filtre de căutare
  • Antiderapant
  • Cataramă
  • Forma articol
  • Lățime
  • Lungime
  • Mărime
  • Material
  • Număr compartimente
Filtrează căutarea
Aparat de pilit unghii
12,45 RON cu TVA!
Aparat de pilit unghiiCu ajutorul acestui aparat puteți tăia și pili unghiile animalelor dvs. de companie cu un minim efort.Este foarte silențios și p..
Asternut din lemn pentru animale mici 2x2.5 kg
Așternut pentru animale miciAșternutul este un element esențial în menținerea sănătății și igienei animalelor de companie. Produsul este recomand..
Asternut din lemn pentru animale mici 5 l -> 3 kg
Așternut pentru animale miciAșternutul este un element esențial în menținerea sănătății și igienei animalelor de companie. Produsul este recomand..
Balsam Herba-Vital pentru caini si pisici 200 ml
Balsam Herba-Vital pentru câini și pisici 200 mlSe recomandă pentru întreţinerea şi igienizarea blănii la câini şi pisici. Balsamul Herbavital da..
Castron cauciuc pliabil si extensibil simplu 0.4 l
Castron cauciuc pliabil si extensibil simpluEste pentru servitul mesei la caini de talie mica si pisici.Este foarte practic pentru hranirea animalelor..
Castron din otel inoxidabil 0.5 l
Castron din oțel inoxidabil 0.5 lEste foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent. Lavabil și în mașina de spălat vase.Volumul de..
Castron inox anti-varsat cu margine cauciuc simplu 0.5 l
Castron inox anti-vărsat simplu 0.5 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent. Este prevăzut cu o garnitură antider..
Castron inox cu margine cauciuc 0.9 L
Castron inox adânc 0.9 LEste foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent. Este prevăzut cu o garnitură antiderapantă la bază, pen..
Castron inox cu margine cauciuc adanc 0.9 L, TRIXIE
Castron inox adânc 1 LEste foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent. Este prevăzut cu o garnitură antiderapantă la bază, pentr..
Castron inox cu margine cauciuc rotund simplu 0.5 l
Castron inox simplu 0.5 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Este prevăzut cu o garnitură antiderapantă la baz..
Castron inox cu margine cauciuc simplu 0.2 l
Castron inox simplu 0.2 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent. Prevăzut cu o garnitură antiderapantă la bază, p..
Castron inox cu margine cauciuc simplu 0.22 l
Castron inox simplu 0.22 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Prevăzut cu o garnitură antiderapantă la bază, p..
Castron inox cu margine cauciuc simplu 0.24 l
Castron inox simplu 0.24 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Prevăzut cu o garnitură antiderapantă la bază, p..
Castron inox cu margine cauciuc simplu 0.4 l
Castron inox simplu 0.4 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Este prevăzut cu o garnitură antiderapantă la baz..
Castron inox cu margine cauciuc simplu 0.7 l
Castron inox simplu 0.7 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Este prevăzut cu o garnitură antiderapantă la baz..
Castron melamina dublu oval 2x0.25 l
Castron melamină dublu ovalEste pentru servitul mesei la câini de talie mică și pisici. Compartimentele făcând posibilă hrănirea animalelor în condiți..
Castron melamina dublu oval 2x0.38 l
Castron melamină dublu ovalEste pentru servitul mesei la câini de talie medie și pisici. Compartimentele făcând posibilă hrănirea animalelor în condiț..
Castron melamina dublu patrat 2x0.2 l
Castron melamină dublu pătrat.Este pentru servitul mesei la căini de talie mică și pisici. Compartimentele făcând posibilă hrănirea animalelor în cond..
Castron melamina patrat simplu 0,4 l
Castron melamina pătrat simplu.Este pentru servitul mesei la câini de talie mică și pisici, foarte practic pentru hrănirea animalelor.Este prevăzut cu..
Castron melamina patrat simplu 0.8 l
Castron melamină pătrat simplu.Este pentru servitul mesei la câini de talie mică și pisici, este foarte practic pentru hrănirea animalelor.Este prevăz..
Afișare 1 - 20 din 263 (14 pagini)