Categorii
Cot din plastic pentru aer cu duze 10/set
Cot din plastic pentru aer cu duzeElement de legătură pentru furtunul de acvariu cu 4 mm.Cu ajutorul acestui element putem obține atât combinația rețe..
Nou!
Distribuitor aer din plastic 12 iesiri
Distribuitor aer din plasticProdus profesional confecționat din material plastic.Facilitează distribuirea aerului la 12 obiective.Diametrul intern int..
Distribuitor aer din plastic 16 iesiri
Distribuitor aer din plasticProdus profesional confecționat din material plastic.Facilitează distribuirea aerului la 16 obiective.Diametrul intern int..
Distribuitor aer din plastic 4 iesiri
Distribuitor aer din plasticProdus profesional confecționat din material plastic.Facilitează distribuirea aerului la 4 obiective.Diametrul intern intr..
Distribuitor aer din plastic 6 iesiri
Distribuitor aer din plasticProdus profesional confecționat din material plastic.Facilitează distribuirea aerului la 6 obiective.Diametrul intern intr..
Distribuitor aer din plastic 8 iesiri
Distribuitor aer din plasticProdus profesional confecționat din material plastic.Facilitează distribuirea aerului la 8 obiective.Diametrul intern intr..
Distribuitor aer metalic 4 mm cu 1 iesire 10/set
Distribuitor aer metalicDistribuitor metalic pentru aer confecționat din crom.Dacă presiunea excesivă este permisă pentru a ajunge la pompa de aer pen..
Distribuitor aer metalic 4 mm cu 12 iesiri
Distribuitor aer metalicDistribuitor metalic pentru aer cu 12 robineți confecționat din crom.Capabil să îndeplinească 2 funcții de bază: robinetul de ..
Distribuitor aer metalic 4 mm cu 3 iesiri
Distribuitor aer metalicDistribuitor metalic pentru aer cu 3 robineți confecționat din crom.Are la capăt un dop de cauciuc ce dă posibilitatea de unir..
Distribuitor aer metalic 4 mm cu 5 iesiri
Distribuitor aer metalicDistribuitor metalic pentru aer cu 5 robineți confecționat din crom.Are la capăt un dop de cauciuc ce dă posibilitatea de unir..
Distribuitor aer metalic 4mm cu 8 iesiri
Distribuitor aer metalicDistribuitor metalic pentru aer cu 8 robineți confecționat din crom.Capabil să îndeplinească 2 funcții de bază: robinetul de a..
Distribuitor aer plastic cu 2 reglaje pentru acvariu 10/set
Distribuitor aer plastic cu 2 reglajeCapabil să îndeplinească 2 funcții de bază: robinetul de aer plastic permite ajustarea fluxului de aer individual..
Distribuitor aer plastic cu 3 reglaje pentru acvariu 10/set
Distribuitor aer plastic cu reglajeCapabil să îndeplinească 2 funcții de bază: robinetul de aer plastic permite ajustarea fluxului de aer individual p..
Distribuitor aer simplu verde acvariu 10/set
Distribuitor aer simplu verdeDistribuitor aer acvariu ce reglează în mod egal debitul de aer administrat în acvariu.Pentru furtun de aer cu diame..
Distribuitor teu aer cu 2 robineti pentru acvariu 10/set
Distribuitor teu aer cu 2 robineti plasticReglează debitul de aer individual pe fiecare ieșire în parte.Dacă presiunea excesivă este permisă pentru a ..
Distribuitor teu aer verde cu duze pentru acvariu 10/set
Distribuitor teu aer verdeTeu aer acvariu ce reglează în mod egal debitul de aer administrat în acvariu la cele 2 obiective.Pentru furtun de aer ..
Distribuitor teu aer verde pentru acvariu 10/set
Distribuitor teu aer verdeTeu aer acvariu ce reglează în mod egal debitul de aer administrat în acvariu la cele 2 obiective.Pentru furtun de aer ..
Distribuitor teu si robinet aer plastic pentru acvariu 10/set
Distribuitor teu și robinet aer plastic pentru acvariuTeu aer plastic cu robinet.Facilitează distribuirea aerului la 2 obiective.Teu aer acvariu ce re..
Element legatura pentru furtun de aer 10/set
Element de legăturăRacord aer pentru furtunul de acvariu cu 4 mm.Cu ajutorul acestui racord putem obține atât combinația rețelei de aer cât și distrib..
Strangulator (robinet) furtun aer 10/set
Strangulator (robinet) furtun aerRobinet din plastic pentru reglarea debitului de aer la instalația de aerare a acvariului.Utilitatea acestui robinet ..
Afișare 1 - 20 din 27 (2 pagini)