Categorii
Distribuitor aer din plastic 12 iesiri
Distribuitor aer din plasticProdus profesional confecționat din material plastic.Facilitează distribuirea aerului la 12 obiective.Diametrul intern int..
Distribuitor aer din plastic 16 iesiri
Distribuitor aer din plasticProdus profesional confecționat din material plastic.Facilitează distribuirea aerului la 16 obiective.Diametrul intern int..
Distribuitor aer metalic 4 mm cu 12 iesiri
Distribuitor aer metalicDistribuitor metalic pentru aer cu 12 robineți confecționat din crom.Capabil să îndeplinească 2 funcții de bază: robinetul de ..
Distribuitor aer metalic 4 mm cu 3 iesiri
Distribuitor aer metalicDistribuitor metalic pentru aer cu 3 robineți confecționat din crom.Are la capăt un dop de cauciuc ce dă posibilitatea de unir..
Distribuitor aer metalic 4 mm cu 5 iesiri
Distribuitor aer metalicDistribuitor metalic pentru aer cu 5 robineți confecționat din crom.Are la capăt un dop de cauciuc ce dă posibilitatea de unir..
Distribuitor aer metalic 4mm cu 8 iesiri
Distribuitor aer metalicDistribuitor metalic pentru aer cu 8 robineți confecționat din crom.Capabil să îndeplinească 2 funcții de bază: robinetul de a..
Distribuitor aer plastic cu 2 reglaje pentru acvariu 10/set
Distribuitor aer plastic cu 2 reglajeCapabil să îndeplinească 2 funcții de bază: robinetul de aer plastic permite ajustarea fluxului de aer individual..
Distribuitor aer plastic cu 3 reglaje pentru acvariu 10/set
Distribuitor aer plastic cu reglajeCapabil să îndeplinească 2 funcții de bază: robinetul de aer plastic permite ajustarea fluxului de aer individual p..
Distribuitor aer simplu verde acvariu 10/set
Distribuitor aer simplu verdeDistribuitor aer acvariu ce reglează în mod egal debitul de aer administrat în acvariu.Pentru furtun de aer cu diame..
Distribuitor teu aer cu 2 robineti pentru acvariu 10/set
Distribuitor teu aer cu 2 robineti plasticReglează debitul de aer individual pe fiecare ieșire în parte.Dacă presiunea excesivă este permisă pentru a ..
Distribuitor teu aer verde cu duze pentru acvariu 10/set
Distribuitor teu aer verdeTeu aer acvariu ce reglează în mod egal debitul de aer administrat în acvariu la cele 2 obiective.Pentru furtun de aer ..
Distribuitor teu aer verde pentru acvariu 10/set
Distribuitor teu aer verdeTeu aer acvariu ce reglează în mod egal debitul de aer administrat în acvariu la cele 2 obiective.Pentru furtun de aer ..
Distribuitor teu si robinet aer plastic pentru acvariu 10/set
Distribuitor teu și robinet aer plastic pentru acvariuTeu aer plastic cu robinet.Facilitează distribuirea aerului la 2 obiective.Teu aer acvariu ce re..
Element legatura pentru furtun de aer 10/set
Element de legăturăRacord aer pentru furtunul de acvariu cu 4 mm.Cu ajutorul acestui racord putem obține atât combinația rețelei de aer cât și distrib..
Robinet aer plastic pentru acvariu 10/set
Robinet aer plastic pentru acvariuRobinet pentru reglajul fin al aerului în acvariu.Robinet aer acvariu ce se înserează pe furtunul de aer.Recomandat ..
Strangulator (robinet) furtun aer 10/set
Strangulator (robinet) furtun aerRobinet din plastic pentru reglarea debitului de aer la instalația de aerare a acvariului.Utilitatea acestui robinet ..
Supapa de directie transparenta pentru acvariu
Supapă de direcție transparentăValvă de unisens ce se inserează pe traiectul furtunului de aer și face ca apa să nu revină înapoi pe furtun.Se poate u..
Ventuza simpla negru de 4 mm pentru acvariu 10/set
Ventuză negru pentru furtun de 4-5 mmVentuza negru din cauciuc siliconic pentru acvaristică, utilă oricărui acvariu.De bună calitate cu o gaură de 6 m..
Ventuza simpla transparent 25 mm 10/set
Ventuza simpla transparentVentuza furtun aer acvariu confecționată din cauciuc siliconic moale transparent.De bună calitate.Partea superioară cilindri..
Ventuza simpla transparent cu carlig 10/set
Ventuză simpla transparent cu cârligVentuza furtun aer acvariu confecționată din cauciuc siliconic moale transparent.Cea mai populară și mai utilă ven..
Afișare 1 - 20 din 24 (2 pagini)