Categorii
Masina de tuns caini si pisici cu acumulator reincarcabil
Mașină de tuns blană cu acumulator reîncărcabilCu acest aparat vă puteți coafa câinele sau pisica oricând și oriunde doriți.Prevăzut cu lame puternice..
Pieptan (grebla) mare cu dinti rotativi elastici 11 cm
Pieptan mare Este un pieptăn pentru păr mediu sau lung, păr încâlcit sau dificil de periat.Descâlcire profundă și eficientă datorită rândului de ..
Pieptan mic cu dinti lungi si desi pentru purici 9.5 cm
Pieptăn mic puriciSpecial conceput pentru igienizarea ușoară și îndepărtarea puricilor și păduchilor din blănița, înlătură firele de păr moarte.Are di..
Pieptan purici cu dinte scurt si dens 19 cm
Pieptăn purici cu dinte scurt și densElimină cu succes puricii sau alți paraziți.Înainte de a începe pieptănarea, blana trebuie foarte bine periată, s..
Pieptan purici cu dinte scurt si foarte deasa
Pieptăn purici cu dinte scurt și deasaElimină cu succes puricii sau alți paraziți.Înainte de a începe pieptănarea, blana trebuie foarte bine periată, ..
Pieptan purici cu dinti lungi si densi 15 cm
Pieptan purici cu dinti lungi și denșiElimină cu succes puricii sau alți paraziți.Înainte de a începe pieptănarea, blana trebuie foarte bine periată, ..
Pieptan purici cu dinti scurti si densi 21 cm
Pieptăn purici cu dinți scurți și denșiElimină cu succes puricii sau alți paraziți.Înainte de a începe pieptănarea, blana trebuie foarte bine periată,..
Pieptan simplu alternant 19 cm
Pieptan simplu alternant pentru câiniEste un pieptan pentru păr mediu sau lung, păr încâlcit sau dificil de periat.Dinții lungi descurcă blana, dinții..
Pieptan simplu alternant pentru caini si pisici 15 cm
Pieptăn simplu alternant cartonat pentru câini și pisiciEste un pieptene pentru păr scurt sau lung, păr încâlcit sau dificil de periat.Dinții lungi de..
Afișare 1 - 9 din 9 (1 pagini)