Categorii
Asternut din lemn pentru animale mici 2x2.5 kg
Așternut pentru animale miciAșternutul este un element esențial în menținerea sănătății și igienei animalelor de companie. Produsul este recomand..
Asternut din lemn pentru animale mici 5 l -> 3 kg
Așternut pentru animale miciAșternutul este un element esențial în menținerea sănătății și igienei animalelor de companie. Produsul este recomand..
Balsam Herba-Vital pentru caini si pisici 200 ml
Balsam Herba-Vital pentru câini și pisici 200 mlSe recomandă pentru întreţinerea şi igienizarea blănii la câini şi pisici. Balsamul Herbavital da..
Ectocid herba pulbere antiparazitar 50 gr
Ectocid herba pulbere antiparazitarProdus natural recomandat ca adjuvant în tratamentul infestaţiilor cu pureci şi păduchi la câini, pisici şi pă..
Ectocid herba spray antiparazitar 100 ml
Ectocid herba spray antiparazitarProdus natural, recomandat ca adjuvant în tratamentul infestaţiilor cu pureci şi păduchi la câini, pisici şi păs..
Ectocid Natural pulbere antiparazitar 50 gr
Ectocid Natural pulbere antiparazitarProdus natural, gata de aplicare, recomandat ca adjuvant în tratamentul infestaţiilor cu pureci şi păduchi l..
Picaturi antiparazitar spot on pentru pisici Dr. PET Active 5x1 ml
Picături spot-on pentru pisici contra purici și căpușeDr. Pet este o soluție optimă, bazată pe o tehnologie silicon, cu efect direct fizic, prin capt..
Picaturi antipurici pentru caini si pisici PESS BIO-Spot On 4x1gr, 10 kg
Picături antipurici BIO-SPOT ONPipeta antiparazitară pentru câini de talie medie și mare, până la 10 kg masa corporală.Produsul conține ulei de N..
Picaturi antipurici pentru caini si pisici PESS BIO-Spot On 4x2.5gr, 10-20 kg
Picături antipurici BIO-SPOT ONPipeta antiparazitară pentru câini de talie medie și mare, 10-20 kg masa corporală.Produsul conține ulei de Neem ș..
Sampon ECTOCID-HERBA antiparazitar pentru caini-pisici 200 ml
Ectocid herba șampon antiparazitarProdus natural recomandat ca adjuvant în tratamentul infestaţiilor cu pureci şi păduchi la câini şi pisici.Şampon cu..
Sampon Herba-Vital pentru caini si pisici 200 ml
Șampon Herba-Vital pentru câini și pisici 200 mlSe recomandă pentru întreţinerea şi igienizarea blănii la câini şi pisici.Şamponul Herba-vital întreţi..
Sampon PRO-VITAL cu musetel pentru caini si pisici 200 ml
Șampon Pro-Vital cu mușețel pentru câini și pisici 200 mlSe recomandă pentru întreţinerea şi igienizarea blănii la câini şi pisici. Şamponul Pro-..
Sampon PRO-VITAL JUNIOR pentru caini si pisici 200 ml
Șampon Pro-Vital junior pentru câini și pisici 200 mlSe recomandă pentru întreţinerea şi igienizarea blănii la câini şi pisici (mai ales la pui şi&nbs..
Sampon Pro-Vital Normal pentru caini si pisici 200 ml
Șampon Herba-Vital pentru câini și pisici 200 mlSe recomandă pentru întreţinerea şi igienizarea blănii la câini şi pisici.Datorită componenţilor ..
Tablete cu calciu pentru pisici 10/set
Tablete cu calciu pentru întărirea oaselorTableta Cani-Tab pentru întărirea oaselor conține în cantitate optimală calciu și fosfor.Fiind  excelen..
Tablete cu multivitamine pentru pisici 10/set
Tablete cu multivitamineMultivitaminele Panzi conțin vitaminele esențiale în cantitatea optimală pentru pisici.Folosind cu regularitate asigură pentru..
Tablete cu vitamine pentru par si blana pisici 10/set
Tablete cu vitamine pentru regenerarea părului și a blăniiTableta Câini-Tab cu vitamine pentru regenerarea părului conține nu numai vitaminele necesar..
Zgarda antiparazitara DR. PET pentru pisici (purici, capuse)
Zgardă antiparazitară DR. PET ACTIVE pentru pisici (purici, căpușe)Zgărzile antiparazitare pentru pisici Dr. Pet Active folosesc o soluție tehnologic..
Afișare 1 - 18 din 18 (1 pagini)