Categorii
Filtre de căutare
  • Cantitate de apă
Filtrează căutarea
Albastru de Metil, 200 L apa
8,64 RON cu TVA!
ALBASTRU de METIL pentru 200 l de apăEste un dezinfectant de uz general, folosit pentru evitarea infecțiilor.Este indicat folosirea în cazul introduce..
BIO Start, 800 l apa
8,64 RON cu TVA!
Soluție ciclare Bio Start pentru 800 l de apăAgent de tratare a apei pentru acvariu.Bacterii și enzime cultură pentru a începe colonizarea bacteriilor..
Carbon Lichid, 2000 L apa
8,64 RON cu TVA!
Soluție carbon lichid pentru acvariu, 2000 L apaAsigură tuturor plantelor carbonul necesar, rapid și eficient.Are o formulă multi-component, bazată pe..
Contra Alge pentru iazuri 10m3 apa 250ml
Soluție contra algelor pentru iazuri, 10000 L apăTratament cu acțiune rapidă împotriva algelor unicelulare verzi.Este o soluție eficace pentru înlătur..
Contra Alge pentru iazuri 40m3 apa 1 L
Soluție contra algelor pentru iazuriTratament cu acțiune rapidă împotriva algelor unicelulare verzi.Este o soluție eficace pentru înlăturarea tuturor ..
Contra Alge, 200 l apa
8,64 RON cu TVA!
Soluție contra algelor pentru acvariu 200 L apăEste o soluție eficace pentru înlăturarea tuturor tipurilor de alge sau pentru limitarea dezvoltării lo..
Dezinfectant PARAKILL pt iazuri 2,5 m3 apa 250 ml
Soluție dezinfectant PARAKILL  pentru iazuriSoluție cu spectru larg cu efect antiparazitar pentru Carași și Koi!A se folosi pentru paraziții exte..
Neutralizator Clor, 200 l
8,64 RON cu TVA!
Soluție ANTICLOR pentru acvariu 200 L apăApă proaspătă de rețea poate conține clor, un element foarte dăunător pentru pești. Aceasta soluție neutraliz..
PARAKILL Turbo, 200 l apa
8,64 RON cu TVA!
PARAKILL TurboSe recomandă folosirea ei în cazul infecțiilor puternice, cum ar fi gris, ichtiofitiriaza, mucegai, saprolegneaza.La pești mai sensibili..
SARURI pentru plante de acvariu, 200 l apa
SĂRURI pentru plante de acvariuConține toate macro- și microelementele necesare pentru dezvoltarea optimă  a plantelor subacvatice.Nu dăunează vi..
Set masurator pH, solutie
8,10 RON cu TVA!
Set măsurător PH-ul apeiValoarea pH-ului exprimă aciditatea sau bazicitatea unei solutii sau compozoții care conține și apă.pH-ul este un parametru ca..
Afișare 1 - 11 din 11 (1 pagini)