Categorii
Filtre de căutare
  • Cantitate de apă
Filtrează căutarea
Albastru de Metil, 200 l apa
8,64 RON cu TVA!
ALBASTRU de METIL pentru 200 l de apăEste un dezinfectant de uz general, folosit pentru evitarea infecțiilor.Este indicat folosirea în cazul introduce..
BIO Start, 800 l apa
8,64 RON cu TVA!
Soluție ciclare Bio Start pentru 800 l de apăAgent de tratare a apei pentru acvariu.Bacterii și enzime cultură pentru a începe colonizarea bacteriilor..
Carbon Lichid, 2000 L apa
8,64 RON cu TVA!
Soluție carbon lichid pentru acvariu, 2000 L apaAsigură tuturor plantelor carbonul necesar, rapid și eficient.Are o formulă multi-component, bazată pe..
Contra Alge pentru iazuri 10000 l apa 250ml
Soluție contra algelor pentru iazuri, 10000 L apăTratament cu acțiune rapidă împotriva algelor unicelulare verzi.Este o soluție eficace pentru înlătur..
Contra Alge pentru iazuri 40000 l apa 1 L
Soluție contra algelor pentru iazuriTratament cu acțiune rapidă împotriva algelor unicelulare verzi.Este o soluție eficace pentru înlăturarea tuturor ..
Contra Alge, 200 l apa
8,64 RON cu TVA!
Soluție contra algelor pentru acvariu 200 L apăEste o soluție eficace pentru înlăturarea tuturor tipurilor de alge sau pentru limitarea dezvoltării lo..
Neutralizator Clor, 200 l
8,64 RON cu TVA!
Soluție ANTICLOR pentru acvariu 200 L apăApă proaspătă de rețea poate conține clor, un element foarte dăunător pentru pești. Aceasta soluție neutraliz..
PARAKILL dezinfectant pentru iazuri 2500 l apa
Soluție dezinfectant PARAKILL  pentru iazuriSoluție cu spectru larg cu efect antiparazitar pentru Carași și Koi!A se folosi pentru paraziții exte..
PARAKILL Turbo, 200 l apa
8,64 RON cu TVA!
PARAKILL TurboSe recomandă folosirea ei în cazul infecțiilor puternice, cum ar fi gris, ichtiofitiriaza, mucegai, saprolegneaza.La pești mai sensibili..
SARURI pentru plante de acvariu, 200 l apa
SĂRURI pentru plante de acvariuConține toate macro- și microelementele necesare pentru dezvoltarea optimă  a plantelor subacvatice.Nu dăunează vi..
Set masurator pH, solutie
8,10 RON cu TVA!
Set măsurător PH-ul apeiValoarea pH-ului exprimă aciditatea sau bazicitatea unei solutii sau compozoții care conține și apă.pH-ul este un parametru ca..
Afișare 1 - 11 din 11 (1 pagini)