Categorii
Filtre de căutare
  • Mărime
Filtrează căutarea
Culcus - Casuta rabatabila 3/set
Culcuș - Căsuță textil rabatabilăPisicile și unii câini mici au în mod natural o fascinație pentru astfel de culcuș și tot felul de locuri unde se pot..
Culcus - patut burete cu fas 28-66 cm 10/set
Culcuș - pătuț burete cu fâș Forma ovală a pătuțului oferă suficient spațiu pentru câine sau pisică cât să doarmă în pozițiile sale cele mai conf..
Culcus - patut burete cu fas 30-70 cm 10/set
Pătuț textil cu burete ovalForma ovală a pătuțului oferă suficient spațiu pentru câine sau pisică cât să doarmă în pozițiile sale cele mai confortabil..
Culcus - patut moale catifelata 5/set
Culcuș - Pătuț moale catifelatăForma dreptunghiulară și marginile ridicate a pătuțului oferă suficient spațiu pentru câine sau pisică cât să doar..
Culcus imblanit forma barlog pentru caini si pisici 57x46x33 cm
Culcuș tip bârlog îmblănit pentru câini și pisici Pisicile și unii câini mici au în mod natural o fascinație pentru astfel de culcuș și tot felul..
Culcus si geanta de transport 3/set
Culcuș și geantă de transportPisicile și unii câini mici au în mod natural o fascinație pentru astfel de culcuș și tot felul de locuri unde se pot asc..
Culcus sub forma de perna, pufos 60 cm
Culcuș rotund sub formă de pernăForma rotundă de pernă a pătuțului oferă suficient spațiu pentru câine cât să doarmă în pozițiile sale cele mai confor..
Culcus tip IGLOO captusit 3 buc/set
Culcuș pentru câini și pisici tip igloo căptușitPisicile și unii câini mici au în mod natural o fascinație pentru astfel de culcuș și tot felul de loc..
Culcus tip IGLOO captusit 4 buc/set
Culcuș pentru câini și pisici tip igloo căptușitPisicile și unii câini mici au în mod natural o fascinație pentru astfel de culcuș și tot felul de loc..
Culcus tip IGLOO imblanit in dif. modele 3 buc/set
Culcuș pentru câini și pisici tip igloo îmblănitPisicile și unii câini mici au în mod natural o fascinație pentru astfel de culcuș și tot felul de loc..
Culcus-patut textil cu burete 31-70 cm 10/set
Pătuț pătrat îmblănitForma ovală a pătuțului oferă suficient spațiu pentru câine cât să doarmă în pozițiile sale cele mai confortabile.Pătuț din mater..
Patut rotund imblanit cu diametru 30, 40, 50, 60 cm 4/set
Pătuț rotund îmblănit 4 bucForma rotundă a pătuțului oferă suficient spațiu pentru câine cât să doarmă în pozițiile sale cele mai confortabile.Pătuț d..
Patut rotund imblanit cu diametru 40, 50, 60 cm 3/set
Pătuț rotund îmblănit 3 bucForma rotundă a pătuțului oferă suficient spațiu pentru câine cât să doarmă în pozițiile sale cele mai confortabile.Produsu..
Patut textil oval imblanit 35-72 cm 10/set
Pătuț textil oval îmblănit Forma ovală a pătuțului oferă suficient spațiu pentru câine cât să doarmă în pozițiile sale cele mai confortabile.Pătu..
Pernuta caine forma os catifelata 25 cm
Pernuța câine forma osOferă un somn liniștit pe confortabilă pernuță din pluș, în forma de os.Perna pentru câini foarte moale, ideală pentru podele re..
Afișare 1 - 15 din 15 (1 pagini)