Categorii
Bat colivie 14 cm
2,22 RON cu TVA!
Băț colivie Acest băț de colivie simplu poate fi folosit pentru coliviile păsărilor, acestea putând să stea relaxate pe ele.Ușor de montat atât p..
Bete colivie ondulat 21 cm 2/set
Bețe colivie 2 în setAcest băț de colivie simplu poate fi folosit pentru coliviile păsărilor, acestea putând să stea relaxate pe ele.Ușor de montat at..
Bete tocit gheare pt. pasari mici 1,5*20 cm 4 buc/set
Bețe abrazive pentru tocirea ghearelorSe montează pe beţele coliviei, suprafață abrazivă ce ajută la tocirea ghearelor păsărilor.Recomandat ..
Jucarie carusel Hagen
12,01 RON cu TVA!
Jucărie carusel HagenJucărie cu forma unui carusel pentru bâtul coliviei, special concepută pentru a încuraja păsările să se joace.Este alcătuită din ..
Jucarie glob cu clopotel 4 cm
Jucărie glob cu clopoțelStimulează păsările atât fizic cât și mental, ținându-le ocupate pentru o perioadă lungă de timp.Poate fi atașată de colivie c..
Jucarie oglinda cu clopotel 6 cm
Jucărie oglinda cu clopoțelJucărie oglindă este ideală pentru orele de joacă și amuzamentul păsării dumneavoastră.Poate fi atașată de colivie cu ..
Jucarie oglinda cu clopotel 8 cm
Jucărie oglindă cu clopoțelJucărie oglindă este ideală pentru orele de joacă și amuzamentul păsării dumneavoastră. Poate fi atașată de colivie cu..
Jucarie oglinda cu forma de inima 10 cm
Jucărie oglindă cu clopoțelJucărie oglindă este ideală pentru orele de joacă și amuzamentul păsării dumneavoastră. Poate fi atașată de colivie cu..
Jucarie oglinda cu hranitor 10.5 cm
Jucărie oglindă cu hrănitorOglinda cu cinci mărgele și hrănitor este un centru distractiv și interes pentru păsările de companie, precum și un aliment..
Jucarie oglinda cu patru laturi si clopotel
Jucărie oglindă cu patru laturi și clopoțelJucărie oglindă este ideală pentru orele de joacă și amuzamentul păsării dumneavoastră. Poate fi atașa..
Jucarie oglinda dubla cu suport 12 cm
Jucărie oglindă dublă cu suportOglinzile au rolul de a distra păsările și în același timp, de a le stimula fizic și mental.Jucărie interactivă din pla..
Jucarie oglinda metal cu clopotel 5.2 cm
Jucărie oglindă metal cu clopoțelJucărie oglindă este ideală pentru orele de joacă și amuzamentul păsării dumneavoastră. Poate fi atașată de coli..
Jucarie perus plastic cu clopotel
Jucărie peruș plastic pentru păsăriJucărie sub formă de peruș ideală pentru a fi pusă în colivia unui peruș singur.Se montează pe un băț având prevăzu..
Jucarie perus plastic cu greutate
Jucărie peruș plastic pentru păsăriJucărie sub formă de peruș ideală pentru a fi pusă în colivia unui peruș singur.Se montează pe un băț având prevăzu..
Jucarie scara cu oglinda si numaratoare 20 cm
Jucărie scară cu oglindă și numărătoareEste o jucărie interactivă potrivită pentru păsări mici pentru orele de joacă și amuzamentul păsării dumne..
Suport pentru os sepia
5,69 RON cu TVA!
Suport pentru os sepiaAccesoriu practic din plastic ce va permite să fixați osul sepia în colivie.Rezistent, este realizat din material plastic.Sistem..
Afișare 1 - 16 din 16 (1 pagini)