Categorii
Filtre de căutare
  • Lungime
  • Model produs
Filtrează căutarea
Lesa retractabila cu banda  5 m 15 kg
Lesă retractabilă cu bandăAre o lungime de 5 metri și este ideală pentru plimbările câinilor de până la 15 kg.Cățelul are libertate de mișcare, aflănd..
Lesa retractabila cu banda 3 m 12 kg
Lesă retractabilă S cu bandăAre o lungime de 3 metri și este ideală pentru plimbările câinilor de până la 12 kg.Cățelul are libertate de mișcare, află..
Lesa retractabila cu banda 5 m 40 kg
Lesă retractabilă S cu bandăAre o lungime de 5 metri și este ideală pentru plimbările câinilor de până la 40 kg.Cățelul are libertate de mișcare, află..
Lesa retractabila cu banda 5 m 50 kg
Lesă retractabilă M cu bandăLesa retractabilă are o lungime de 4 metri și este ideală pentru plimbările câinilor de până la 50 kg.Cățelul are libertat..
Lesa retractabila cu banda 5,8 m 27 kg
Lesă retractabilă L cu bandăAre o lungime de 5,8 metri și este ideală pentru plimbările câinilor de până la 27 kg.Cățelul are libertate de mișcare, af..
Lesa retractabila FIT ACTIVE cu banda L 5 m 50 kg
Lesă retractabilă M cu bandăAre o lungime de 5 metri și este ideală pentru plimbările câinilor de până la 50 kg.Cățelul are libertate de mișcare, aflâ..
Lesa retractabila FIT ACTIVE cu banda M 5 m 25 kg
Lesă retractabilă M cu bandăAre o lungime de 5 metri și este ideală pentru plimbările câinilor de până la 25 kg.Cățelul are libertate de mișcare, aflâ..
Lesa retractabila FIT ACTIVE cu banda S 5 m 15 kg
Lesă retractabilă S cu bandăAre o lungime de 5 metri și este ideală pentru plimbările câinilor de până la 15 kg.Cățelul are libertate de mișcare, aflâ..
Lesa retractabila FIT ACTIVE cu banda XS 3 m 12 kg
Lesă retractabilă XS cu bandăAre o lungime de 3 metri și este ideală pentru plimbările câinilor de până la 12 kg.Cățelul are libertate de mișcare, afl..
Lesa retractabila FLEXI NEW CLASSIC M cu snur 5 m 20 kg
Lesă retractabilă FLEXI NEW CLASSIC M cu șnurLesa retractabilă FLEXI NEW CLASSIC are o lungime de 5 metri și este ideală pentru plimbările câinilor de..
Lesa retractabila FLEXI NEW CLASSIC S cu snur 5 m 12 kg
Lesă retractabilă FLEXI NEW CLASSIC S cu șnurLesa retractabilă FLEXI NEW CLASSIC are o lungime de 5 metri și este ideală pentru plimbările câinilor de..
Lesa retractabila FLEXI NEW CLASSIC XS cu snur 3 m 8 kg
Lesă retractabilă FLEXI  NEW CLASSIC XS cu șnurLesa retractabilă FLEXI NEW CLASSIC are o lungime de 3 metri și este ideală pentru plimbările câin..
Lesa retractabila M cu banda 5 m 15 kg
Lesă retractabilă M cu bandăAre o lungime de 5 metri și este ideală pentru plimbările câinilor de până la 15 kg.Cățelul are libertate de mișcare, aflâ..
Lesa retractabila S cu banda 3 m 10 kg
Lesă retractabilă S cu bandăAre o lungime de 3 metri și este ideală pentru plimbările câinilor de până la 10 kg.Cățelul are libertate de mișcare, aflâ..
Lesa retractabila S cu banda 3 m 12 kg
Lesă retractabilă S cu bandăAre o lungime de 3 metri și este ideală pentru plimbările câinilor de până la 12 kg.Cățelul are libertate de mișcare, aflâ..
Afișare 1 - 15 din 15 (1 pagini)