Categorii
Filtre de căutare
  • Antiderapant
  • Mărime
  • Material
  • Număr compartimente
Filtrează căutarea
Adapator cu capac 500 ml
15,25 RON cu TVA!
Adăpător cu capacEste un recipient de apă conceput special pentru asigurarea hidratării animalelor de companie.O hidratare adecvată contribuie la sănă..
Adapator plastic automat 1.5 l
19,15 RON cu TVA!
Adapator plastic automat 1.5 lSimplu de folosit, asigura hrană proaspătă și curată pentru cățelul dumneavoăstră în orice situație, chiar și de mai mul..
Adapator portabil plastic 0.5 l
Adăpător plastic portabil 0.5 lSimplu de folosit, asigură apa proaspătă și curată pentru cățelul dumneavoăstră în orice situație.O hidratare adecvată ..
Adapator portabil plastic albastru 0.5 l
Adapator plastic portabil 0.5 lSimplu de folosit, asigură apa proaspătă și curată pentru cățelul dumneavoăstră în orice situație.O hidratare adecvată ..
Adapator rozatoare cu bila 450 ml
Adăpător rozătoare cu bilăEste un recipient de apă conceput special pentru asigurarea hidratării rozătoarelor crescute ca animale de companie.O hidrat..
Adapator rozatoare cu bila 600 ml
Adăpător rozătoare cu bilăEste un recipient de apă conceput special pentru asigurarea hidratării rozătoarelor crescute ca animale de companie.O hidrat..
Adapator rozatoare cu sistem de prindere 80 ml 4/set
Adăpător rozătoare cu sistem de prindereEste un recipient de apă conceput special pentru asigurarea hidratării rozătoarelor crescute ca animale de com..
Cap adapator automat pentru PET-uri
Cap adăpător automat pentru flacon PET-uriEste un dispozitiv conceput special pentru asigurarea hidratării animalelor de companie.O hidratare adecvată..
Castron cauciuc extensibil simplu 0.4 l
Castron cauciuc extensibil simpluEste pentru servitul mesei la câini de talie mica și pisici.Este foarte practic pentru hrănirea animalelor.Muchia cas..
Castron cauciuc extensibil simplu 1.5 l
Castron cauciuc extensibil simpluEste pentru servitul mesei la câini de talie mica și pisici.Este foarte practic pentru hrănirea animalelor.Muchia cas..
Castron din otel inoxidabil 0.5 l
Castron din oțel inoxidabil 0.5 lEste foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent. Lavabil și în mașina de spălat vase.Volumul de..
Castron din otel inoxidabil 0.9 l
Castron din oțel inoxidabil 0.9 lEste foarte practic pentru hranirea animalelor, deosebit de rezistent. Lavabil si in masina de spalat vaseVolumul de ..
Castron din otel inoxidabil oval simplu 1.8 l
Castron din otel inoxidabil 1.8 lEste foarte practic pentru hranirea animalelor, deosebit de rezistent.Lavabil și în mașina de spălat vase.Volumul de ..
Castron din otel inoxidabil simplu 3.5 l
Castron din otel inoxidabil Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Lavabil și în mașina de spălat vase.Volumul de ..
Castron din otel inoxidabil simplu 5,7 l
Castron din oțel inoxidabilEste foarte practic pentru hranirea animalelor, deosebit de rezistent. Lavabil și în mașina de spălat vase.Volumul de hrană..
Castron din otel inoxidabil simplu 7 l
Castron din oțel inoxidabil Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Lavabil și în mașina de spălat vase.Volumul de ..
Castron dublu melamina oval 2x0.25 l
Castron dublu melamină ovalEste pentru servitul mesei la câini de talie mică și pisici. Compartimentele făcând posibilă hrănirea animalelor în condiți..
Castron dublu melamina oval 2x0.38 l
Castron dublu melamină ovalEste pentru servitul mesei la câini de talie medie și pisici. Compartimentele făcând posibilă hrănirea animalelor în condiț..
Castron dublu melamina patrat 2x0.2 l
Castron dublu melamină pătrat.Este pentru servitul mesei la căini de talie mică și pisici. Compartimentele făcând posibilă hrănirea animalelor în cond..
Castron dublu plastic cu forma de cap pisica 2x0.3 l
Castron dublu plastic cu formă de cap pisicăEste pentru servitul mesei la câini de talie mică și pisici. Compartimentele făcând posibilă hrănirea anim..
Afișare 1 - 20 din 74 (4 pagini)