Categorii
Filtre de căutare
  • Antiderapant
  • Mărime
  • Material
  • Număr compartimente
Filtrează căutarea
Castron cauciuc pliabil si extensibil simplu 0.4 l
Castron cauciuc pliabil si extensibil simpluEste pentru servitul mesei la caini de talie mica si pisici.Este foarte practic pentru hranirea animalelor..
Castron cauciuc pliabil si extensibil simplu 1.5 l
Castron cauciuc pliabil si extensibil simpluEste pentru servitul mesei la caini de talie mica si pisici.Este foarte practic pentru hranirea animalelor..
Castron din otel inoxidabil 0.5 l
Castron din oțel inoxidabil 0.5 lEste foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent. Lavabil și în mașina de spălat vase.Volumul de..
Castron din otel inoxidabil 0.9 l
Castron din oțel inoxidabil 0.9 lEste foarte practic pentru hranirea animalelor, deosebit de rezistent. Lavabil si in masina de spalat vaseVolumul de ..
Castron din otel inoxidabil oval simplu 1.8 l
Castron din otel inoxidabil 1.8 lEste foarte practic pentru hranirea animalelor, deosebit de rezistent.Lavabil și în mașina de spălat vase.Volumul de ..
Castron din otel inoxidabil simplu 3.5 l
Castron din otel inoxidabil Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Lavabil și în mașina de spălat vase.Volumul de ..
Castron din otel inoxidabil simplu 5,7 l
Castron din oțel inoxidabilEste foarte practic pentru hranirea animalelor, deosebit de rezistent. Lavabil și în mașina de spălat vase.Volumul de hrană..
Castron din otel inoxidabil simplu 7 l
Castron din oțel inoxidabil Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Lavabil și în mașina de spălat vase.Volumul de ..
Castron inox anti-varsat cu margine cauciuc simplu 0.5 l
Castron inox anti-vărsat simplu 0.5 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent. Este prevăzut cu o garnitură antider..
Castron inox cu margine cauciuc 0.9 L
Castron inox adânc 0.9 LEste foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent. Este prevăzut cu o garnitură antiderapantă la bază, pen..
Castron inox cu margine cauciuc 1,75 L
Castron inox adânc 1,75 LEste foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent. Este prevăzut cu o garnitură antiderapantă la bază, pe..
Castron inox cu margine cauciuc adanc 0.9 L, TRIXIE
Castron inox adânc 1 LEste foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent. Este prevăzut cu o garnitură antiderapantă la bază, pentr..
Castron inox cu margine cauciuc rotund simplu 0.5 l
Castron inox simplu 0.5 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Este prevăzut cu o garnitură antiderapantă la baz..
Castron inox cu margine cauciuc simplu 0.2 l
Castron inox simplu 0.2 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent. Prevăzut cu o garnitură antiderapantă la bază, p..
Castron inox cu margine cauciuc simplu 0.22 l
Castron inox simplu 0.22 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Prevăzut cu o garnitură antiderapantă la bază, p..
Castron inox cu margine cauciuc simplu 0.24 l
Castron inox simplu 0.24 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Prevăzut cu o garnitură antiderapantă la bază, p..
Castron inox cu margine cauciuc simplu 0.4 l
Castron inox simplu 0.4 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Este prevăzut cu o garnitură antiderapantă la baz..
Castron inox cu margine cauciuc simplu 0.7 l
Castron inox simplu 0.7 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Este prevăzut cu o garnitură antiderapantă la baz..
Castron inox cu margine cauciuc simplu 2.4 l
Castron inox simplu 2.5 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Prevăzut cu o garnitură antiderapantă la bază, pe..
Castron inox cu margine cauciuc simplu 3.5 l
Castron inox simplu 3.5 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Este prevăzut cu o garnitură antiderapantă la baz..
Afișare 1 - 20 din 64 (4 pagini)