Categorii
Filtre de căutare
  • Antiderapant
  • Mărime
  • Material
  • Număr compartimente
Filtrează căutarea
Castron cauciuc pliabil si extensibil simplu 0.4 l
Castron cauciuc pliabil si extensibil simpluEste pentru servitul mesei la caini de talie mica si pisici.Este foarte practic pentru hranirea animalelor..
Castron din otel inoxidabil 0.5 l
Castron din oțel inoxidabil 0.5 lEste foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent. Lavabil și în mașina de spălat vase.Volumul de..
Castron inox anti-varsat cu margine cauciuc simplu 0.5 l
Castron inox anti-vărsat simplu 0.5 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent. Este prevăzut cu o garnitură antider..
Castron inox cu margine cauciuc 0.9 L
Castron inox adânc 0.9 LEste foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent. Este prevăzut cu o garnitură antiderapantă la bază, pen..
Castron inox cu margine cauciuc adanc 0.9 L, TRIXIE
Castron inox adânc 1 LEste foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent. Este prevăzut cu o garnitură antiderapantă la bază, pentr..
Castron inox cu margine cauciuc rotund simplu 0.5 l
Castron inox simplu 0.5 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Este prevăzut cu o garnitură antiderapantă la baz..
Castron inox cu margine cauciuc simplu 0.2 l
Castron inox simplu 0.2 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent. Prevăzut cu o garnitură antiderapantă la bază, p..
Castron inox cu margine cauciuc simplu 0.22 l
Castron inox simplu 0.22 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Prevăzut cu o garnitură antiderapantă la bază, p..
Castron inox cu margine cauciuc simplu 0.24 l
Castron inox simplu 0.24 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Prevăzut cu o garnitură antiderapantă la bază, p..
Castron inox cu margine cauciuc simplu 0.4 l
Castron inox simplu 0.4 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Este prevăzut cu o garnitură antiderapantă la baz..
Castron inox cu margine cauciuc simplu 0.7 l
Castron inox simplu 0.7 l Este foarte practic pentru hrănirea animalelor, deosebit de rezistent.Este prevăzut cu o garnitură antiderapantă la baz..
Castron melamina dublu oval 2x0.25 l
Castron melamină dublu ovalEste pentru servitul mesei la câini de talie mică și pisici. Compartimentele făcând posibilă hrănirea animalelor în condiți..
Castron melamina dublu oval 2x0.38 l
Castron melamină dublu ovalEste pentru servitul mesei la câini de talie medie și pisici. Compartimentele făcând posibilă hrănirea animalelor în condiț..
Castron melamina dublu patrat 2x0.2 l
Castron melamină dublu pătrat.Este pentru servitul mesei la căini de talie mică și pisici. Compartimentele făcând posibilă hrănirea animalelor în cond..
Castron melamina patrat simplu 0,4 l
Castron melamina pătrat simplu.Este pentru servitul mesei la câini de talie mică și pisici, foarte practic pentru hrănirea animalelor.Este prevăzut cu..
Castron melamina patrat simplu 0.8 l
Castron melamină pătrat simplu.Este pentru servitul mesei la câini de talie mică și pisici, este foarte practic pentru hrănirea animalelor.Este prevăz..
Castron melamina rotund adanc simplu 0.8 l
Castron melamină rotund simpluEste pentru servitul mesei la câini de talie medie și pisici. Este foarte practic pentru hrănirea animalelor. Făcut..
Castron melamina rotund adanc simplu 1.2 l
Castron melamină rotund simpluEste pentru servitul mesei la căini de talie medie și pisici, este foarte practic pentru hrănirea animalelor.Făcut ..
Castron melamina rotund simplu 0.4 l
Castron melamină rotund simpluEste pentru servitul mesei la căini de talie mică, este foarte practic pentru hrănirea animalelor.Făcut din melamin..
Castron melamina simplu 0.15 l
Castron melamină simpluEste pentru servitul mesei la câini de talie mică și pisici, foarte practic pentru hrănirea animalelor. Este făcut din melamină..
Afișare 1 - 20 din 46 (3 pagini)