Categorii
Tablete alge-biotina pentru caini
Tablete cu alge-biotinăTablete alge-biotină conține biotină și alge în cantitate mărită, important pentru un păr sănătos și lucios.Folosind cu regular..
Tablete cu calciu pentru caini
12,85 RON cu TVA!
Tablete cu calciu pentru întărirea oaselorTableta Cani-Tab pentru întărirea oaselor conține în cantitate optimală calciu și fosfor.Fiind  excelen..
Tablete cu multivitamine pentru caini
Tablete cu multivitamineMultivitaminele Panzi conțin vitaminele esențiale în doză optimală pentru câini.Folosind cu regularitate asigură pentru animal..
Tablete cu vitamine pentru par si blana caini
Tablete cu vitamine pentru regenerarea părului și a blăniiTableta Câini-Tab cu vitamine pentru regenerarea părului conține nu numai vitaminele necesar..
Tablete dezodorizant pentru caini
Tablete dezodorizantTableta CANI-TAB dezodorizant având un conținut din substanțe active naturale, reduc mirosurile neplăcute a corpului canin și a gu..
Tablete multivitamine cu calciu pentru caini junior
Tablete multivitamine cu calciuCAN-TAB PUPPY pentru pui conține în cantitate optimală vitamine vitale și săruri minerale necesare. Este excelent ..
Ulei de parafina - 100 ml
9,70 RON cu TVA!
Recomandări:Se indică în constipaţii (şi în cele spastice), indigestii, atonii gastrointestinale, atonia prestomacelor. Pentru evacuarea conţinut..
Afișare 1 - 7 din 7 (1 pagini)