Categorii
Ectocid herba pulbere antiparazitar 50 gr
Ectocid herba pulbere antiparazitarProdus natural recomandat ca adjuvant în tratamentul infestaţiilor cu pureci şi păduchi la câini, pisici şi pă..
Ectocid herba spray antiparazitar 100 ml
Ectocid herba spray antiparazitarProdus natural, recomandat ca adjuvant în tratamentul infestaţiilor cu pureci şi păduchi la câini, pisici şi păs..
Ectocid Natural pulbere antiparazitar 50 gr
Ectocid Natural pulbere antiparazitarProdus natural, gata de aplicare, recomandat ca adjuvant în tratamentul infestaţiilor cu pureci şi păduchi l..
Picaturi antiparazitar spot on pentru caini Dr. PET Active 5x1 ml
Picături spot-on pentru câini contra purici și căpușeDr. Pet este o soluție optimă, bazată pe o tehnologie silicon, cu efect direct fizic, prin captu..
Picaturi antipurici pentru caini si pisici PESS BIO-Spot On 4x1gr, 10 kg
Picături antipurici BIO-SPOT ONPipeta antiparazitară pentru câini de talie medie și mare, până la 10 kg masa corporală.Produsul conține ulei de N..
Picaturi antipurici pentru caini si pisici PESS BIO-Spot On 4x2.5gr, 10-20 kg
Picături antipurici BIO-SPOT ONPipeta antiparazitară pentru câini de talie medie și mare, 10-20 kg masa corporală.Produsul conține ulei de Neem ș..
Sampon ECTOCID-HERBA antiparazitar pentru caini-pisici 200 ml
Ectocid herba șampon antiparazitarProdus natural recomandat ca adjuvant în tratamentul infestaţiilor cu pureci şi păduchi la câini şi pisici.Şampon cu..
Zgarda antiparazitara DR. PET pentru caini (purici, capuse)
Zgardă antiparazitară DR. PET ACTIVE pentru câini (purici, căpușe)Zgărzile antiparazitare pentru câini Dr. Pet Active folosesc o soluție tehnologică ..
Afișare 1 - 8 din 8 (1 pagini)