Categorii
Perie-Tesala cu cap detasabil 10 cm
Perie-țesală pentru câini și pisici cu o lamă de 10 cmEste o perie păr care reduce căderea părului până la 90%.Ajută la prevenirea formării ..
Perie-Tesala cu cap detasabil 5 cm
Perie-țesală pentru câini și pisici cu o lamă de 5 cmEste o perie păr care reduce căderea părului până la 90%.Ajută la prevenirea formării ghemot..
Perie-Tesala cu cap detasabil 7 cm
Perie-țesală pentru câini și pisici cu o lamă de 7 cmEste o perie păr care reduce căderea părului până la 90%.Ajută la prevenirea formării g..
Perie-Tesala pentru caini si pisici 10 cm
Perie-țesală pentru câini și pisiciEste o perie păr care reduce căderea părului până la 90%.Ajută la prevenirea formării ghemotoacelor de pă..
Perie-Tesala pentru caini si pisici 4,5 cm
Țesală cu dinți denșiAceastă perie a fost concepută pentru a vă ajuta, pentru o îngrijire simplă și ușoară a animaluțelor dvs.Descâlcire profundă și e..
Perie-Tesala pentru caini si pisici 6,5 cm
Perie-țesală pentru câini și pisiciEste o perie păr care reduce căderea părului până la 90%.Ajută la prevenirea formării ghemotoacelor de păr ce ..
Perie-Tesala rotativa pentru caini si pisici 8,5 cm
Perie-țesală rotativă pentru câini și pisiciEste o perie îmbunătățită 2 în 1. O parte piaptănă perfect părul, iar cealaltă adună stratul vechi. A..
Afișare 1 - 7 din 7 (1 pagini)