Categorii
Filtre de căutare
  • Lungime
Filtrează căutarea
Balsam Herba-Vital pentru caini si pisici 200 ml
Balsam Herba-Vital pentru câini și pisici 200 mlSe recomandă pentru întreţinerea şi igienizarea blănii la câini şi pisici. Balsamul Herbavital da..
Ectocid herba pulbere antiparazitar 50 gr
Ectocid herba pulbere antiparazitarProdus natural recomandat ca adjuvant în tratamentul infestaţiilor cu pureci şi păduchi la câini, pisici şi pă..
Ectocid herba spray antiparazitar 100 ml
Ectocid herba spray antiparazitarProdus natural, recomandat ca adjuvant în tratamentul infestaţiilor cu pureci şi păduchi la câini, pisici şi păs..
Ectocid Natural pulbere antiparazitar 50 gr
Ectocid Natural pulbere antiparazitarProdus natural, gata de aplicare, recomandat ca adjuvant în tratamentul infestaţiilor cu pureci şi păduchi l..
Picaturi antiparazitar spot on pentru caini Dr. PET Active 5x1 ml
Picături spot-on pentru câini contra purici și căpușeDr. Pet este o soluție optimă, bazată pe o tehnologie silicon, cu efect direct fizic, prin captu..
Picaturi antipurici pentru caini si pisici PESS BIO-Spot On 4x1gr, 10 kg
Picături antipurici BIO-SPOT ONPipeta antiparazitară pentru câini de talie medie și mare, până la 10 kg masa corporală.Produsul conține ulei de N..
Picaturi antipurici pentru caini si pisici PESS BIO-Spot On 4x2.5gr, 10-20 kg
Picături antipurici BIO-SPOT ONPipeta antiparazitară pentru câini de talie medie și mare, 10-20 kg masa corporală.Produsul conține ulei de Neem ș..
Sampon ECTOCID-HERBA antiparazitar pentru caini-pisici 200 ml
Ectocid herba șampon antiparazitarProdus natural recomandat ca adjuvant în tratamentul infestaţiilor cu pureci şi păduchi la câini şi pisici.Şampon cu..
Sampon Herba-Vital pentru caini si pisici 200 ml
Șampon Herba-Vital pentru câini și pisici 200 mlSe recomandă pentru întreţinerea şi igienizarea blănii la câini şi pisici.Şamponul Herba-vital întreţi..
Sampon PRO-VITAL cu musetel pentru caini si pisici 200 ml
Șampon Pro-Vital cu mușețel pentru câini și pisici 200 mlSe recomandă pentru întreţinerea şi igienizarea blănii la câini şi pisici. Şamponul Pro-..
Sampon PRO-VITAL JUNIOR pentru caini si pisici 200 ml
Șampon Pro-Vital junior pentru câini și pisici 200 mlSe recomandă pentru întreţinerea şi igienizarea blănii la câini şi pisici (mai ales la pui şi&nbs..
Sampon Pro-Vital Normal pentru caini si pisici 200 ml
Șampon Herba-Vital pentru câini și pisici 200 mlSe recomandă pentru întreţinerea şi igienizarea blănii la câini şi pisici.Datorită componenţilor ..
Tablete alge-biotina pentru caini
Tablete cu alge-biotinăTablete alge-biotină conține biotină și alge în cantitate mărită, important pentru un păr sănătos și lucios.Folosind cu regular..
Tablete cu calciu pentru caini
Tablete cu calciu pentru întărirea oaselorTableta Cani-Tab pentru întărirea oaselor conține în cantitate optimală calciu și fosfor.Fiind  excelen..
Tablete cu multivitamine pentru caini
Tablete cu multivitamineMultivitaminele Panzi conțin vitaminele esențiale în doză optimală pentru câini.Folosind cu regularitate asigură pentru animal..
Tablete cu vitamine pentru par si blana caini
Tablete cu vitamine pentru regenerarea părului și a blăniiTableta Câini-Tab cu vitamine pentru regenerarea părului conține nu numai vitaminele necesar..
Tablete dezodorizant pentru caini
Tablete dezodorizantTableta CANI-TAB dezodorizant având un conținut din substanțe active naturale, reduc mirosurile neplăcute a corpului canin și a gu..
Tablete multivitamine cu calciu pentru caini junior
Tablete multivitamine cu calciuCAN-TAB PUPPY pentru pui conține în cantitate optimală vitamine vitale și săruri minerale necesare. Este excelent ..
Zgarda antiparazitara DR. PET pentru caini (purici, capuse)
Zgardă antiparazitară DR. PET ACTIVE pentru câini (purici, căpușe)Zgărzile antiparazitare pentru câini Dr. Pet Active folosesc o soluție tehnologică ..
Afișare 1 - 19 din 19 (1 pagini)