Categorii
Filtre de căutare
  • Diametru
  • Lungime
  • Material
Filtrează căutarea
Jucarie arici mici cu sunet
5,35 RON cu TVA!
Jucărie arici mici cu sunetJucăriile pentru câini sau pisici au atât un rol practic, cât și un rol distractiv.Jucăria este confecţionată din vinil, ma..
Jucarie caini anvelopa 7.5 cm
Jucărie câini anvelopă Jucăria este confecționată din plastic, deosebit de prietenos cu dinţii câinelui dumneavoastră.Perfectă pentru jocul de „a..
Jucarie caini anvelopa cauciuc 10 cm
Jucărie câini anvelopă cauciucJucăria este confecționată din cauciuc, deosebit de prietenos cu dinţii câinelui dumneavoastră.Perfectă pentru jocul de ..
Jucarie caini cu figurine mixte 4 in set
Jucarie câini cu figurine mixte 4 în setSet de jucării pentru câini compus din diferite figurini.Sunt confecționați din cauciuc și bumbac.Excelentă pe..
Jucarie caini ghete cu sunet 16 cm
Jucărie căini ghete cu sunetJucăriile pentru câini sau pisici au atât un rol practic, cât și un rol distractiv.Jucăria este confecţionată din vinil.Sp..
Jucarie caini inel dentitie 7-9 cm
Jucărie caini inel dentitieJucăria este confecţionată din cauciuc, material ce foarte rezistent la intemperii şi extrem de durabil.Inelul dentiție îl ..
Jucarie caini porcusor din latex 38 cm
Jucărie porcușor din latexJucăria este confecționată din latex.Datorită sunetului, este ușor antrenat la joacă.Stimulează interesul animalului;Potrivi..
Jucarie caini rata 18 cm
6,75 RON cu TVA!
Jucărie caini rață Jucăria este confecționată din vinil.Perfectă pentru jocul de „aport”, fiind ușor de prins și foarte rezistentă.Câinilor le pl..
Jucarie caini textil pentru ros 16 cm
Jucărie textil impermeabil pentru rosJucăriile pentru câini au atât un rol practic, cât și un rol distractiv.Aceasta jucărie este proiectată să ofere ..
Jucarie caini textil pentru ros 20 cm
Jucărie textil de rosJucăriile pentru câini au atât un rol practic, cât și un rol distractiv.Aceasta jucărie este proiectată să reziste la mușcătura d..
Jucarie cauciuc cu manere 29 cm
Jucărie cauciuc cu mânereJucăria este confecționată din cauciuc.Acest material uşor elastic şi non-toxic, este deosebit de prietenos cu dinţii câinelu..
Jucarie cauciuc maner de diferita forma 18 cm
Jucărie cauciuc mâner de diferită formăJucăria este confecționată din cauciuc.Acest material uşor elastic şi non-toxic, este deosebit de prietenos cu ..
Jucarie cauciuc ondulata conic 10 cm
Jucărie cauciuc ondulata conicRealizată din cauciuc natural, este perfectă pentru câinii cărora le place să roadă;Acest material uşor elastic şi non-t..
Jucarie cauciuc popice cu tepi 9 cm
Jucaărie cauciuc popice cu țepiJucăria este confecționată din cauciuc.Acest material uşor elastic şi non-toxic, este deosebit de prietenos cu dinţii c..
Jucarie crocodil cu sunet 14 cm
Jucarie crocodil cu sunetJucăria este astfel realizată încât să contribuie la stimularea simțurilor cățelului și de a-l menține ocupat cu joacă, ore î..
Jucarie hamburger cu sunet 15 cm
Jucărie hamburger cu sunetJucăriile pentru câini sau pisici au atât un rol practic, cât și un rol distractiv.Confecționată din vinil, material ce foar..
Jucarie hotdog cu sunet 10 cm
Jucărie hotdog cu sunetJucăriile pentru câini sau pisici au atât un rol practic, cât și un rol distractiv.Jucăria este confecţionată din vinil.Este de..
Jucarie inel cauciuc cerc 8 cm
10,50 RON cu TVA!
Jucărie inel cauciuc cercJucăria este confecționată din cauciuc.Acest material uşor elastic şi non-toxic, este deosebit de prietenos cu dinţii câinelu..
Jucarie inel cauciuc cu tepi 10 cm
Jucărie inel cauciuc cu țepiJucăria este confecţionată din cauciuc, material ce foarte rezistent la intemperii şi extrem de durabil.Acest material uşo..
Jucarie inel cauciuc cu tepi 12 cm
Jucărie inel cauciuc cu țepiJucăria este confecţionată din cauciuc, material ce foarte rezistent la intemperii şi extrem de durabil.Acest material uşo..
Afișare 1 - 20 din 41 (3 pagini)