Categorii
Perie 3 in 1 Avant Care 17 cm
20,59 RON cu TVA!
Perie Avant CarePerie profesională recomandată pentru toaletarea regulată a câinilor cu blană deasă și firul de păr mediu sau lung.Corpul periei este ..
Perie cauciuc pentru spalat animale
Perie cauciuc pentru masaj sau perierePeria realizată în întregime din cauciuc, excelentă pentru finisarea toaletării câinilor și îndepărtarea ultimel..
Perie manusa cauciuc cu 2 fete 23 cm
Perie mănușă pentru masaj sau periere cu două fețePerierea blănii este un aspect important în procesul de îngrijire a animalelor de companie. Trebuie ..
Perie manusa cu tepi metalice 22 cm
Perie mănușă cu țepi metalice pentru masaj sau perierePerierea blănii este un aspect important în procesul de îngrijire a animalelor de companie. Treb..
Perie manusa pentru caini si pisici 23 cm
Perie mănușă pentru masaj sau perierePerierea blănii este un aspect important în procesul de îngrijire a animalelor de companie. Trebuie făcut periodi..
Perie manusa pentru caini si pisici 24 cm
Perie mănușă pentru masaj sau perierePerierea blănii este un aspect important în procesul de îngrijire a animalelor de companie. Trebuie făcut periodi..
Perie masaj pentru pisici montabil
Perie masajAceastă perie poate masa pisica doar montând peria pe colțuri sau pe un perete drept.Oferiți-i pisicii încă un loc de distracție. Peria poa..
Perie palma cu dagete plastic
Perie palmă plastic pentru masaj sau perierePerierea blănii este un aspect important în procesul de îngrijire a animalelor de companie. Trebuie făcut ..
Perie palma ovala cauciuc 12 cm
Perie palmă ovală din cauciuc pentru masaj sau perierePerierea blănii este un aspect important în procesul de îngrijire a animalelor de companie. Treb..
Perie palma ovala cauciuc 13 cm
Perie palmă ovală din cauciuc pentru masaj sau perierePerierea blănii este un aspect important în procesul de îngrijire a animalelor de companie. Treb..
Perie-Tesala cu cap detasabil 10 cm
Perie-țesală pentru câini și pisici cu o lamă de 10 cmEste o perie păr care reduce căderea părului până la 90%.Ajută la prevenirea formării ..
Perie-Tesala cu cap detasabil 5 cm
Perie-țesală pentru câini și pisici cu o lamă de 5 cmEste o perie păr care reduce căderea părului până la 90%.Ajută la prevenirea formării ghemot..
Perie-Tesala cu cap detasabil 7 cm
Perie-țesală pentru câini și pisici cu o lamă de 7 cmEste o perie păr care reduce căderea părului până la 90%.Ajută la prevenirea formării g..
Perie-Tesala pentru caini si pisici 10 cm
Perie-țesală pentru câini și pisiciEste o perie păr care reduce căderea părului până la 90%.Ajută la prevenirea formării ghemotoacelor de pă..
Perie-Tesala pentru caini si pisici 4,5 cm
Țesală cu dinți denșiAceastă perie a fost concepută pentru a vă ajuta, pentru o îngrijire simplă și ușoară a animaluțelor dvs.Descâlcire profundă și e..
Perie-Tesala pentru caini si pisici 6,5 cm
Perie-țesală pentru câini și pisiciEste o perie păr care reduce căderea părului până la 90%.Ajută la prevenirea formării ghemotoacelor de păr ce ..
Perie-Tesala rotativa pentru caini si pisici 8,5 cm
Perie-țesală rotativă pentru câini și pisiciEste o perie îmbunătățită 2 în 1. O parte piaptănă perfect părul, iar cealaltă adună stratul vechi. A..
Pieptan purici cu dinte scurt si deasa 14 cm
Pieptăn purici cu dinte scurt și deasaElimină cu succes puricii sau alți paraziți.Înainte de a începe pieptănarea, blana trebuie foarte bine periată, ..
Set perii lemn cu 2 piese 22 cm
Set perii lemn cu 2 piesePerii profesională recomandată pentru toaletarea regulată a câinilor cu blană deasă și firul de păr mediu sau lung.Corpurile ..
Set perii lemn cu 3 piese 21 cm
Set perii lemn cu 3 piesePerii profesională recomandată pentru toaletarea regulată a câinilor cu blană deasă și firul de păr mediu sau lung.Corpurile ..
Afișare 1 - 20 din 24 (2 pagini)