Categorii

Livrarea produselor comandate se poate face în orice localitate din Romania.

·       Livrare se face prin intermediul firmelor de curierat. Faber lucrează cu firmele de curierat rapid Dragon Star, GLS Romania, CARGUS și Fan Curier.

  • Costul transportului este gratuit* la comenzile de peste 200 RON. Pentru comenzi sub 200 RON percepem un cost de transport 17 RON. Atenție! Comanda minimă este de 40 ron (Valoare totală a comenzii)!


* Livrăm oriunde pe țară fără a taxa kilometri exteriori parcurși!

 

Program livrăriOrarul de livrare este stabilit de serviciul de curierat rapid contractat pentru livrarea comenzilor.


Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile în orice moment, fără o notificare prealabilă!

 

Durata livrării pentru produsele livrabile din stoc termenul este de 24-48 de ore de la confirmarea comenzii. Iar pentru produsele care nu au stoc termenul de livrare poate depăși 10-30 de zile. Comenzile ajung în general în 1-2 zile lucrătoare de la data la care sunt expediate din depozitul nostru.

 

Vă rugăm să verificați integritatea fizică a coletelor în prezența curierului și să cereți întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor în cazul în care coletele prezintă urme de deteriorare. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

 

În cazul în care aveți vreo nelămurire sau ați plasat o comandă și nu ați primit emailul de confirmare din partea noastră, vă rugăm să ne contactați:

Mobil: 0747-437 329
Email: comenzi[@]faberpets.ro